Wednesday, May 29, 2013

Peluang Bisnes Offline Mudah dan Murah

Bismillah Hirrahma Nirrahim

Berjumpa lagi warga maya sekalian. Dalam posting kali ini admin ingin mendedahkan satu peluang bisnes offline yang mudah dan murah untuk diniagaakan. Pasti warga maya sedia maklum bahawa perniagaan merupakan punca pendapatan paling hebat didunia ini.Sejarah telah membuktikan dan ajaran Rasul junjungan juga memberitahu punca rezeki ialah 9/10 dari berniaga. Soalnya perniagaan yang mudah dan murah yang ingin dilaksanakan.

Sekiranya warga maya ingin mengubah nasib melalui offline bisnes maka admin ingin memberikan peluang menjalankan perniagaan ayam goreng Uncle Best Fried Chicken. Admin amat mengesyorkan warga maya menceburi perniagaan ayam goreng Uncle Best Fried Chicken ini kerana kos permulaan yang rendah. Ini bagi membolehkan warga  maya yang berminat mula menjalankan perniagaan ayam goreng Uncle Best Fried Chicken. UBFC menawarkan perniagaan offline mudah dan murah untuk warga internet sekalian.

Dengan modal permulaan serendah RM4000 sahaja, perniagaan ayam goreng Uncle Best Fried Chicken sudah boleh di mulakan. Perniagaan offline mudah dan murah untuk dimiliki. Ayuh semua, jom mulakan perniagaan ayam goreng Uncle Best Fried Chicken. Ini kerana perniagaan ayam goreng Uncle Best Fried Chicken masih baru daan peluang amat luas terbentang untuk memperolehi pulangan lumayan hasil jualan ayam goreng tersebut. Produk keluaran perniagaan ayam goreng Uncle Best Fried Chicken amat laris kerana menjadi kesukaan ramai.

Sebut kata ayam, semua amat menggemarinya dari kanak-kanak hingga dewasa. Sebab itu premis KFC boleh dilihat dimana-mana kerana permintaan tak pernah berkurang. Cawangan semakin bertambah. Ini membuktikan perniagaan seperti itu amat laris. Namun untuk memulakan bisnes KFC amat memerlukan modal besar. Dengan modal yang rendah, anda mampu memiliki perniagaan offline mudah dan murah seperti UBFC. Ya kini dengan RM 4000 anda boleh memiliki perniagaan ayam goreng Uncle Best Fried Chiken UBFC sendiri. Anda berpeluang mencetak wang sendiri dan dengan pelan jualan yang mudah mampu memperolehi jualan sehingga RM 15000 sebulan.

Tingkatkan taraf hidup keluarga dan keluar dari kepompong kesusahan. Ucapkan selamt tinggal penderitaan dan tuju ke puncak jaya dengan perniagaan ayam goreng Uncle Best Fried Chicken. Langkah ke puncak kejayaan bermula dengan menempah gerai berharga RM 4000 sahaja. Tempah sekarang dan miliki perniagaan ayam goreng Uncle Best Fried Chicken. UBFC perniagaan offline mudah dan murah.

Hubungi sekarang : 013 256 lima 276 (1sm@il)

Thursday, May 23, 2013

Peluang Perniagaan Ayam Goreng Uncle Best

Bismillah hirrahma nirrahim,

Admin ingin mengajak seluruh warga maya untuk menceburkan diri dalam perniagaan ayam goreng Uncle Best Fried Chicken. Perniagaan ayam goreng Uncle Best fried Chicken hanya menggunakan modal yang amat rendah yang mampu di sertai ole semua. Tak kira status warga maya sekalian, bagi mereka yang ingin mengubah kehidupan sendiri dan keluarga, perniagaan ayam goreng Uncle Best Fried Chicken satu peluang untuk anda. Admin amat mengesyorkan semua menyertai perniagaan ayam goreng Uncle Best Fried Chicken.

Kepada lepasan kolej, suri rumah, ibu tunggal, pekerja kilang, peniaga pasar malam, peniaga pasar tani, dan lain-lain lagi, sertai perniagaan ayam goreng Uncle Best Fried Chicken sekarang kerana kos yang amat murah dan berbaloi. Perniagaan ini akan diuruskan oleh anda, dan anda boleh menyasarkan sendiri pendapatan harian tanpa kokongan boss anda. Anda bebas bekerja tanpa mengira waktu dan keuntungan adalah 100% milik anda. Sesungguhnya perniagaan ayam goreng Uncle Best Fried Chicken mendapat sambutan hangat dari pembeli terutamanya penuntut sekolah, pembeli pasar malam, pasar tani dan kanak-kanak.

Peluang perniagaan ayam goreng Uncle Best Fried Chicken terbuka luas diseluruh Malaysia. Tempat-tempat tumpuan pasar malam, up town, pasar tani, sekolah, IPT, taman perumahan ditempat anda tentunya masih belum menjalankan perniagaan ayam goreng Uncle Best Fried Chicken. Jika begitu ianya peluang besar yang perlu direbut segera seblum ianya dimiliki oleh orang lain. Jika anda mendapati kawsan sekitar anda masih belum memiliki perniagaan ayam goreng Uncle Best Fried Chicken, maka cepat sertai admin untuk menempah gerai ayam goreng Uncle Best Fried Chicken.

Selain kos memulakan perniagaan ayam goreng Uncle Best Fied Chicken yang rendah, harga bahan mentah juga rendah. Dengan itu perniagaan ayam goreng Uncle Best Fried Chicken mampu memberiakan keuntungan sehingga 60% dari setiap keping ayam goreng Uncle Best Fried Chicken yang di jual. Dengan jualan HANYA sebungkus ayam goreng Uncle Best Fried Chicken, anda memperolehi pendapatan RM81.00. Jika anda berniaga setiap hari pendapatan bersih anda sebula ialah RM2430.0 sebulan. Angka ini ialah keuntungan bersih anda setelah ditolak harga kos ayam goreng Uncle Best Fried Chicken. Sesungguhnya itu adalah pendapatan minima kerana ada rakan niaga admin menjual sehingga 8 bungkus ayam goreng Uncle Best Fried Chicken sehari. Anda boleh membuat sendiri kiraan keuntungan beliau.

Jika warga maya sekalian, ingin mengubah kehidupan kepada yang lebih baik, ubahlah sekarang dengab menjalankan perniagaan ayam goreng Uncle Best Fried Chicken. Berniagalah kera 9 dari 10 punca reaeki dari perniagaan. Ceburlah diri dalam perniagaan ayam goreng Uncle Best Fried Chicken, nescaya kehidupan warga maya akan berubah. Hubungi admin untuk menempah gerai ayam goreng Uncle Best fried Chicken.

Sekian, wassalam

Sila Like Facebook Admin
Uncle Best Fried Chicken

Sunday, May 19, 2013

Salam Kenal

Bismillah hirrahma nirrahim
Dengan izinNya admin membuka blog Uncle Best Fried Chicken. Semoga blog ini menjadi medium perhubungan antara admin dan penggemar ayam goreng Uncle Best. Salam yang dihulur ini kiranya dapat dimanafaat untuk keagungan ekonomi dan kejayaan bisnes penggemar ayam goreng Uncle Best.

Admin berharap blog ini dapat bertahan lama dan dapat memberi maklumat dan promosi terkini berhubung perniagaan Uncle Best. Sebarang maklum balas dan pertanyaan admin sangat mengalu-alukan.

Blog Uncle Best Fried Chicken ini merupakan blog perniagaan ayam goreng Uncle Best Mart. Admin bertanggungjawab untuk mengembangkan perniagaan ayam goreng Uncle Best kepada pelanggan yang berminat.

Sekian untuk permulaan.

Wasslam

p/s : admin boleh dihubungi 013-256 lima 276 untuk sebarang pertanyaan berkenaan perniagaan Uncle Best